Новини
Вторник, 20 Август 2013 10:40

Деси Добрева ще изнесе концерт в Сунгурларе в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата

Оценете
(4 гласа)

 

С концерт на талантливата Деси Добрева тази събота, 24 август, Сунгурларе дава своето "ЗА" Кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата през 2019 г.

Една от най-живописните местности в региона - Ичмята, ще бъде естествен декор на концерта - част от лятното турне на Бургас 2019. Възпитаничката на Бостънския музикален колеж "Бъркли" ще демонстрира своя музикален талант сред невероятната горска атмосфера на Ичмята. Концертът е "спирка номер 8" от Burgas 2019 Summer Tour, който обединява силите на 13 общини и техните най-магнетични места, с една единствена цел - да покажат, че Бургас заслужава да бъде Културна столица през 2019 г.

Деси Добрева е популярна както в България, така и извън страната с интерпретациите си на популярни песни от българския фолклор, сред които "Девойко мари хубава", "Назад, назад, моме Калино", "Лудо младо". Тя е поредният български талант, който застава зад каузата "Бургас 2019".

Сунгурларе се намира на 85 километра от град Бургас, като и този път ще има организиран безплатен транспорт дотам и обратно. Желаещите да се възползват от тази услуга, трябва предварително да се снабдят с билет. Билетът е БЕЗПЛАТЕН и има за цел единствено да гарантира място в автобуса както на отиване, така и на връщане. С билети може да се снабдите от днес, 20 август до края на седмицата от Пресцентъра на Община Бургас (ул. "Александровска" 26, партер), както и от Туристическия информационен център (на входа на подлеза на Операта). Автобусите тръгват в деня на събитието - 24 август, от Областна управа - Бургас в 17:30 часа, а връщането е веднага след събитието - в 22.00 часа.

Един човек може да получи не повече от 4 билета.
Всички събития, включени в програмата на Burgas 2019 Summer Tour, са с вход свободен.

Кандидатурата на Бургас за културна столица на Европа 2019 е подкрепена от тринадесетте общини в област Бургас.

източник:http://news.burgas24.bg/

Прочетена 1556 пъти

Основно меню

Първа страница

Община Сунгурларе

Структура

Достъп до информация

Култура

Образование

Проекти

Профил на купувача

МЕСТИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ

Бюджет и финанси

МКБППМН

Общински план за развитие

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ "2014

Местни избори "2015

 

baner-MDT

SO 2014

Последни Новини

summer tour

Кой е тук?

В момента има 12  гости и няма потребители и в сайта

o78dhcqjed Napalm soft http://napalmsoft.blogspot.com/